ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Arcen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Schinnen tot Papenhoven en van Nederweert tot Merselo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Broekweide, Hommerterweg of Groenenweg in Schinnen of op de Geiboomsweg, Ruitersweg of Kanaallaan in Papenhoven, of op de Ribesstraat, Aluminiumstraat of De Bengele in Nederweert, of op de Kranendries, Pas of Zandstraat in Merselo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Meerssen tot Belfeld en van Meerlo tot Vaals worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Geulpad, Weerterveld of Op de Beukel in Meerssen of op de Veldekestraat, Korteweg of Parallelweg in Belfeld, of op de Moleneind, De IJsvogel of Heideweg in Meerlo, of op de Wolfhaag, Camilluspark of Weijerweg in Vaals, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Wellerlooi tot Vredepeel en van Doenrade tot Roggel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Emmastraat, Looierweg of Hamert in Wellerlooi of op de Twistweg, Kuulenweg of Johan van Wyttenhorstweg in Vredepeel, of op de Wintrakerpaadje, Doenraderpaadje of Steenakkerweg in Doenrade, of op de Dorpsstraat, Heverstraat of Pastoor Hanraetsstraat in Roggel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Sevenum tot Nieuwstadt en van Milsbeek tot Landgraaf worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Erik de Rodeweg, Graskuilenweg of Medegebroekweg in Sevenum of op de In de Bóngerd, Oude Staat of Bij de Vloedgraaf in Nieuwstadt, of op de Vliegop, Meerkamp of Steenweg in Milsbeek, of op de SUN-Plein, Eikenlaan of Eijkhagenpad in Landgraaf, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers