ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Arkel - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Arkel tot Barendrecht en van Benthuizen tot Bergambacht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Basstraat, Raadhuisplein of Kerkeind in Arkel of op de Handelscentrum ZHZ, Tramwei of Elisabeth Catsvliet in Barendrecht, of op de Cor van Gaalenpad, Burmadeweg of Ds. L.G.C. Ledeboergang in Benthuizen, of op de Ds Janszenstraat, Appelgaarde of Vrijheidslaan in Bergambacht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Strijen tot Hardinxveld-Giessendam en van Stolwijk tot Hellevoetsluis worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Grote Weel, Sportlaan of Tweede Kruisweg in Strijen of op de Schoolstraat, Ansfriedstraat of Antonie van Leeuwenhoekstraat in Hardinxveld-Giessendam, of op de De Buurt, Grutto of Langeveer in Stolwijk, of op de Hobbemastraat, Lijsterhof of Opweg in Hellevoetsluis, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Noordwijkerhout tot Rotterdam en van Europoort Rotterdam tot Oud-Beijerland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schoolstraat, Viaductweg of Coremolen in Noordwijkerhout of op de Lentewei, Prinses Margrietlaan of Zuiderhelling in Rotterdam, of op de Korenaarstraat, Jan Steenhof of Loods Bali in Europoort Rotterdam, of op de Elbeweg, Rupelweg of Sûreweg in Oud-Beijerland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers