ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Arkel - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Waal tot Zwartewaal en van Numansdorp tot Zuid-Beijerland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lekdijk, Waal of Abbewerveweg in Waal of op de Zalmlaan, Meeldijk of Nachtegaalstraat in Zwartewaal, of op de Koninginneweg, Lange Boomweg of Kwikstaart in Numansdorp, of op de Händelstraatt, Sweertssingel of Seggegors in Zuid-Beijerland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Nieuwerbrug aan den Rijn tot Barendrecht en van Kaag tot Den Haag worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoge Rijndijk, Houtwerf of De Bree in Nieuwerbrug aan den Rijn of op de Molendijkerdwarsweg, Johan Willem Frisostraat of 's-Gravenhof in Barendrecht, of op de Akkerwinde, De Klerkveld of Hamburg in Kaag, of op de Nassaulaan, Keverhaven of Balgerij in Den Haag, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Zuidland tot Zevenhoven en van Hillegom tot Zuid-Beijerland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Paradijsstraat, Breedeweg of Schardelaan in Zuidland of op de Boterkreek, Dirk Blaakstraat of Emmastraat in Zevenhoven, of op de Molenweg, Albrechtshof of Hofstraat in Hillegom, of op de Brederowende, Meerdorpstraat of Pieter Breughellaan in Zuid-Beijerland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers