ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Arkel - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Waarder tot Vlist en van Dalem tot Wassenaar worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Prins Mauritslaan, Westeinde of Kromme Kamp in Waarder of op de Kerverland, Kosterdijk of Berghoeve in Vlist, of op de West-Vlisterdijk, Geerpad of Julianaplein in Dalem, of op de Hoonaardpad, Slangeweg of West-Vlisterdijk in Wassenaar, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Hendrik-Ido-Ambacht tot Zevenhoven en van Oude Wetering tot Bergschenhoek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Hooge Donck, Touwslagershof of Schoffel in Hendrik-Ido-Ambacht of op de Haagwinde, Park Beau Rivage I of Vrijenhoek in Zevenhoven, of op de Veerstraat, Watergang of Zuidschans in Oude Wetering, of op de Rottekade, Landscheiding Noord of John Steinbeckstraat in Bergschenhoek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Nieuwe-Tonge tot Honselersdijk en van Waarder tot Rotterdam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lauwerijnstraat, Duivenwaardsedijk of Korteweg in Nieuwe-Tonge of op de Korteweg, Oranjestraat of Battenoord in Honselersdijk, of op de Berckenrode, Achter de Dijk of Breugomslaan in Waarder, of op de Europa, Veilingweg of Roelslaan in Rotterdam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Dordrecht tot Alphen aan den Rijn en van Hoogmade tot Abbenbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de J.J.A. Goeverneurstraat, Berkenlaan of Nieuwkerkstraat in Dordrecht of op de Ericapark, Evenaar of Ceresstraat in Alphen aan den Rijn, of op de Hoogmadeseweg, Veenderdijk of Zuideinde in Hoogmade, of op de Schoolstraat, Polderstraat of Kerkweg in Abbenbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers