ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Arnemuiden - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Sint Jansteen tot Sirjansland en van Clinge tot Clinge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Visserijstraat, Inghelosenberghe of Beukenlaan in Sint Jansteen of op de Sportweg, Kerklaan of Oudendijk in Sirjansland, of op de Karel Slabbaertstraat, Rembrandtstraat of Beatrixstraat in Clinge, of op de Woestijnestraat, Kielweg of Teerlingstraat in Clinge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Oud-Vossemeer tot Overslag en van Renesse tot Geersdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de John F. Kennedystraat, Leguitseweg of Pr. Willem-Alexanderstraat in Oud-Vossemeer of op de Ronduiteweg, Vinkendreef of De Gebuurte in Overslag, of op de Molenhoeve, Mauritsweg of Putterweg in Renesse, of op de Stekeldijk, Zuidweg of Provincialeweg in Geersdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Kortgene tot 's-Gravenpolder en van Oosterland tot Graauw worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Julianaplein, Spuiweg of Kaaidijk in Kortgene of op de Schuitweg, Eikenpad of Schoolstraat in 's-Gravenpolder, of op de Nieuwe Bosweg, Leeuwenburg of Hof in Oosterland, of op de Emmaweg, Rozenstraat of Duivenhoeksestraat in Graauw, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Oud-Vossemeer tot Zaamslag en van Kapellebrug tot Baarland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Leguitsedijk, Hollaereweg of Joanna Mariapolder in Oud-Vossemeer of op de Poonstraat, Oudendijk of Veerstraat in Zaamslag, of op de Molenstraat, Brouwerijstraat of Rijksweg 60 in Kapellebrug, of op de Waardweg, Zuidpolderdijk of Slotstraat in Baarland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers