ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Arnhem - Een van de meest verkochte is de Ilex crenata “Caroline Upright”.

De nieuwste topper voor een laagblijvend groen haagje is de Ilex crenata "Luxus Hedge",  een echte  Allround buxusvervanger

De Ilex crenata "Luxus Hedge" kan het allemaal en is hierdoor zeer geschikt voor uw Haag-heg.

Deze  groenblijvend is zeer geschikt om een laag, haagjehaagplant mee te vormen en doordat deze top haagplant breed uitgroeit is deze soort ook zeer geschikt om te gebruiken als blokhaag of vak beplanting.

De Ilex crenataHaag-heg is een populair buxus alternatief, met dit alternatief heb je geen last meer van de buxusziektes zoals de buxusschimmel of de buxusmot 

 Ons plantadvies bij de Ilex crenata "Luxus Hedge" haag-planten is om 7/8 stuks op een strekkende meter te zetten om zo al gelijk een mooie start te maken.

Voor vak beplanting of een {tekst13,link12} raden wij 25 stuks per vierkante meter aan.

Van Winterswijk Woold tot Wichmond en van Groenlo tot Eerbeek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Boveltweg, Harkelsweg of Prangeweg in Winterswijk Woold of op de Vogelzang, Ludger of Broekweg in Wichmond, of op de Laantje van Lasonder, Troelstrastraat of De Woerd in Groenlo, of op de Wilhelmina van Pruisenlaan, Kieps of Bernstein in Eerbeek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

 Doordat deze soort alleen bestaat uit mannelijke planten gaan we wel witte, onopvallende bloempjes krijgen waar bijen gek op zijn maar krijgen we geen licht giftige besjes, erg fijn dus. Wist u dat alleen de de Ilex crenata "Luxus Hedge" en de “tekst14,link7}” geen giftige besjes krijgen, alle andere aangeboden soorten wel.

Deze soort staat zoals alle Japanse hulst soorten graag op een goed vocht doorlatende grond en is zuur minnend wat inhoudt dat er turf toegevoegd moet worden tijdens het planten.

Voeg tijdens het planten gelijk onze meststof toe als extra voeding en u mag er van uit gaan dat uw Ilex crenata planten goed zullen gaan groeien.

Van Wilp tot Winterswijk Woold en van Joppe tot Winterswijk Ratum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Weerdseweg, Melkakkerweg of Fliertweg in Wilp of op de Veldhorstweg, Hietkampweg of de Slingeweg in Winterswijk Woold, of op de Plantageweg, Joppelaan of Amelterweg in Joppe, of op de Hesselinkweg, Steengroeveweg of Bredelerweg in Winterswijk Ratum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Door deze Ilex crenata soort twee maal per jaar te snoeien zullen deze goed vertakken en zo een dichte haag vormen.

Deze Japanse hulst soort staat graag in de volle zon of in de halfschaduw en in het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen.

De Ilex crenata "Luxus Hedge" zien wij als de topper onder de buxus-vervangers.

Ilex crenata

Van Heveadorp tot Acquoy en van Stroe tot Hoenderloo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rijnlaan, Dunolaan of Wilhelmilaan in Heveadorp of op de Sonsbrug, Bangraaf of Meester J.H. Geysstraat in Acquoy, of op de Wulpenweg, Kraaiheide of Gruttoweg in Stroe, of op de Wesselplantsoen, Krimweg of Dabbelosepad in Hoenderloo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers