ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Arnhem - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Spankeren tot Maasbommel en van Hedel tot Zetten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Weg door van Rhemenshei, Zutphensestraatweg of Broekdijk in Spankeren of op de het Gildt, Bovendijk of Kippelenberg in Maasbommel, of op de Hedillapad, Hopstraat of Kampenoost in Hedel, of op de Leigraafseweg, De Lede of Brittanjesingel in Zetten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Hurwenen tot Alphen en van Nederasselt tot Ressen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Perswei, Waalbandijk of Dorpsstraat in Hurwenen of op de Greffelingsedijk, Middendam of de Tijnagel in Alphen, of op de Broekstraat, Molenweg of Eindsestraat in Nederasselt, of op de Hoeksehofstraat, A325 of Kerkenhofstraat in Ressen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Winterswijk Brinkheurne tot Hummelo en van Noordeinde Gld tot Loenen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tolhuis, Meester Brouwerlaan of Stemerdinkweg in Winterswijk Brinkheurne of op de Dorpsstraat, Loenhorsterweg of Burg. Cordesweg in Hummelo, of op de Kleine Woldweg, Buitendijks of Noorderbrink in Noordeinde Gld, of op de Kieveen, Eerbeeksedijk of Loenerdrift in Loenen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Winssen tot Nederasselt en van Wezep tot Weurt worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Alex Willemsstraat, Dwarssteeg of Uiterwaard in Winssen of op de Verlengde Molenstraat, Kerkpad of Hanemansestraat in Nederasselt, of op de Baron van Brakelstraat, Sluisweg of Hollestraat in Wezep, of op de Stationsweg, Schapendrift of 't Veld in Weurt, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers