ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Arriën - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Arriën tot Baarlo en van Baars tot Balkbrug worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veldsteeg, Matenweg of Coevorderweg in Arriën of op de Ettenlandseweg, Kuinderdijk of Veldhuisweg in Baarlo, of op de Eggerland, Brauweringen of Baarsweg in Baars, of op de De Bovenkruier, N48 of De Haar in Balkbrug, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Vasse tot Haarle en van Bruchterveld tot Westerhaar-Vriezenveensewijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hooidijk, Schouwdijk of Zusterspädke in Vasse of op de Laarmanweg, Lorkeersweg of van Heekweg in Haarle, of op de Kanaalweg-Oost, Broeklandenweg of Grote Kattendijk in Bruchterveld, of op de Dalweg-West, Leliestraat of Valeriaan in Westerhaar-Vriezenveensewijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Nieuwleusen tot Markelo en van Lemelerveld tot Daarlerveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oosteinde, Weegbree of Bronforel in Nieuwleusen of op de Groenlandsdijk, Weldammerlaan of Koenderinkweg in Markelo, of op de Tjalkstraat, Transportweg of Haven in Lemelerveld, of op de Gozem Gritterstraat, Reigerweg of Daarlerweg in Daarlerveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers