ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Arriën - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Arriën tot Baarlo en van Baars tot Balkbrug worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Koelandweg, Middenweg of Sportlaan in Arriën of op de Veldhuisweg, Uiterdijkenweg of Baarlingerweg in Baarlo, of op de Eggerland, 't Goor of Wolterholten in Baars, of op de Beukenlaan, De Maat of Tweede Katinger in Balkbrug, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Stegeren tot Giethoorn en van Borne tot Belt-Schutsloot worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Verlengde Elfde Wijk, Nieboersteeg of Schapendijk in Stegeren of op de Geythoornweg, Kapelweg of Kloostersteeg in Giethoorn, of op de Helfrichstraat, Bekenhorst of Enk in Borne, of op de De Steenakkers, Kerklaan of Vaste Belterweg in Belt-Schutsloot, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Nederland tot Agelo en van De Bult tot Agelo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rietweg, Veldhuisweg of Kooibomenpad in Nederland of op de Lomanskampweg, Ageleresweg of Kipboomweg in Agelo, of op de Duivenslaagte, Eiderberg of Bergweg in De Bult, of op de Kleinesweg, Korteweg of Ageleresweg in Agelo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers