ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Arriën - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Stegeren tot Blokzijl en van Daarle tot Broekland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Junnerweg, N36 of Nieboersteeg in Stegeren of op de Duinigermeerweg, Zuiderwalstraat of Burgemeester Ten Cateweg in Blokzijl, of op de Watertorenweg, Piksenweg of Kotterskamp in Daarle, of op de Oerland, Nieuwe Deventerweg of van Dongenstraat in Broekland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Rheeze tot Heeten en van Sint Jansklooster tot Albergen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oldemeijerweg, Eikenknuppeldijk of Stoetendijk in Rheeze of op de Oltheten, Dorpsplein of Zonnenbergerweg in Heeten, of op de Koningsspil, Kadoelendijk of Oppen Swolle in Sint Jansklooster, of op de Hoofdstraat, Schultenstraat of Tichelweg in Albergen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Delden tot Giethmen en van Arriën tot Diffelen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meenhuisweg, Spanjerstraat of Schoppenstede in Delden of op de Deventerweg, Nieuwedijk of Oude Hammerweg in Giethmen, of op de Matenweg, Arriërflierweg of Arriërflierweg in Arriën, of op de Schalmmaatdijk, Landsweg of N36 in Diffelen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Kloosterhaar tot Mariënheem en van Blokzijl tot Wetering worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Verlengde Broekdijk, Greupe of Parallelweg in Kloosterhaar of op de Veldbies, ten Haveweg of Akkerwinde in Mariënheem, of op de Rietvink, Barend Loosweg of Burgemeester Slingervoet Ramontweg in Blokzijl, of op de Scheerwolderweg, Wetering-Oost of Wetering West in Wetering, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers