ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Arriën - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Wilsum tot Hoge Hexel en van Welsum tot Wilsum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de van Reestraat, Eendekooiweg of Wilsumersteeg in Wilsum of op de Kleen-Esch, Lanckerweg of Dwarsdijk in Hoge Hexel, of op de Ruwerdweg, Vossenweg of Grapendaalseweg in Welsum, of op de Harsenhorsterweg, Eendekooiweg of Uiterwijkseweg in Wilsum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Holthone tot Vollenhove en van Ambt Delden tot Schalkhaar worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Holthonerweg, Polderweg of Hooiweg in Holthone of op de Joan Vuistpad, Kervel of Van Baaksteeg in Vollenhove, of op de Kloetenweg, Meenhuisweg of Benninkstraat in Ambt Delden, of op de Oosterwechelsweg, Populierenlaan of Horsterhoekweg in Schalkhaar, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Daarle tot Notter en van Kallenkote tot Kamperveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkallee, Groeneweg of Dalvoordeweg in Daarle of op de Nieuwe Hoeksweg, Van Kregtenweg of Veenweg in Notter, of op de Leeuwerikweg, Schipslootweg of Kievitweg in Kallenkote, of op de de Chalmotweg, Spijkerboersweg of Zuideinde West in Kamperveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Genemuiden tot Tubbergen en van Bergentheim tot Haarle worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Insteekweg, Prinses Margrietstraat of Nieuwstraat in Genemuiden of op de Marconistraat, Binnenveldsweg of Manderveenseweg in Tubbergen, of op de De Visserstraat, Dr. H.J. Postlaan of Thorbeckestraat in Bergentheim, of op de F.J. Groothuisweg, Reutummerweg of Loomsweg in Haarle, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers