ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Arum - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Arum tot Augsbuurt en van Augustinusga tot Baaiduinen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de It String, Krúswetter of It Ald Hôf in Arum of op de Kaatsplein, Baarderbuorren of De Dobbe in Augsbuurt, of op de Steenharst, Hesseweg of Rijksweg in Augustinusga, of op de Lijkweg, Lutjewoude of Hesseweg in Baaiduinen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Wânswert tot Hartwerd en van Langezwaag tot Nijelamer worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Stirtlandsreed, Goslingawei of Tergrêft in Wânswert of op de Kloosterweg, Middelzeedijk of Oldeclooster in Hartwerd, of op de 't Hou, Ponnereed of Lang' Ein in Langezwaag, of op de 't Hou, Jister of Alde Ie in Nijelamer, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Oldetrijne tot Kaard en van Hollum tot Haskerhorne worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Overtoom, Gapenburg of De Merriemaden in Oldetrijne of op de Vijverspad, Horp of Hoofdweg in Kaard, of op de Johan Wilhelm Burgerstraat, Jhr. H.J. Orttstraat of Oosterlaan in Hollum, of op de Lange Ekers, Gravinnesingel of Herenweg in Haskerhorne, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers