ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Asch - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Asch tot Asperen en van Azewijn tot Baak worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkpad, Culemborgseweg of Over de Weide in Asch of op de Hoge Minstraat, van Langerakstraat of Nieuwstraat in Asperen, of op de Maatweg, Garbenstraat of Burgemeester van Breemenweg in Azewijn, of op de Wolfsstraat, Hofstraat of Pastoriestraat in Baak, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Ubbergen tot Maurik en van Lievelde tot Netterden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pompweg, Jan Dommer van Poldersveldtweg of Beukenlaan in Ubbergen of op de Flamingostraat, Goudenregenstraat of Watersnip in Maurik, of op de Oostermeenweg, de Smidse of Brakerweg in Lievelde, of op de de Kamp, Woldenburgseweg of Walburgisplein in Netterden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Ubbergen tot 's-Heerenberg en van Terwolde tot Hellouw worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kasteelselaan, Beukenlaan of Pompweg in Ubbergen of op de Klinkerstraat, Achter de Kom of Vorst Leopoldstraat in 's-Heerenberg, of op de Kleine Emstermate, Hazeltweg of Hogeveldpad in Terwolde, of op de Reitensestraat, Zijving of Waalbandijk in Hellouw, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers