ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Asch - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Varsselder tot Ellecom en van Maurik tot Oosterbeek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pastoor Reulinkstraat, Eusterke of Brinkweg in Varsselder of op de Weg van den Prins Willemsberg, Achterweg of Regina van Geunshof in Ellecom, of op de Mauriksestraat, Overwijker Maat of Sterappelhof in Maurik, of op de Ireneweg, Woudstralaan of Emmastraat in Oosterbeek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Erlecom tot Zaltbommel en van Leuvenheim tot Asch worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Erlecomsedam, Kerkdijk of Erlecomseweg in Erlecom of op de Gamerschedijk, Mgr Nolensstraat of Gisbert Schairtweg in Zaltbommel, of op de Naar den Rees, Evickhorstweg of Schansweg in Leuvenheim, of op de Kerkpad, Haardijk of Over de Weide in Asch, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Tricht tot Elst en van Klarenbeek tot Hall worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Middelweg, Laan van Crayestein of Rodenburgstraat in Tricht of op de 25 Junistraat, Donkere Gaard of Hoge Bulk in Elst, of op de Vissen, Maagd of Rozenkamp in Klarenbeek, of op de ten Goeyepad, Fluitenkruid of de Kar in Hall, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers