ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Asch - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Bergharen tot Meteren en van Doorwerth tot Hierden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gerststraat, Hoekgraaf of Bosweg in Bergharen of op de H.J. Ganzemanstraat, Markkade of Mark in Meteren, of op de Cardanuslaan, Dalweg of Kasteelweg in Doorwerth, of op de Brassersweg, Duimsweg of Akkerweg in Hierden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Angeren tot Persingen en van Harderwijk tot Zeddam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de 't Veld, Pastoor Versteegstraat of Boerenhoek in Angeren of op de Leuthsestraat, Werchensestraat of Persingensestraat in Persingen, of op de Lauwers, Leembergerhout of Braambergerhout in Harderwijk, of op de Burgzandhof, Vogelzand of Erasmusstraat in Zeddam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Lochem tot Didam en van Zutphen tot Ochten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Koedijk, Frankenlaan of Prinses Margrietlaan in Lochem of op de Vendeliersstraat, Klaproos of Hoeveslag in Didam, of op de Wambuisstraat, Contrescarp of Schimmelpennincklaan in Zutphen, of op de Het Heufke, Vissteegseafweg of S D Frankstraat in Ochten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Rha tot Radio Kootwijk en van Kapel-Avezaath tot Lunteren worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers