ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Asperen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Overasselt tot Rha en van Overasselt tot Vragender worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Oldebroek tot Heukelum en van Wehl tot Wezep worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de het Kerkenerf, Stouwdamsweg of Zuiderkamp in Oldebroek of op de Evert Noolstraat, Groenewal of Gasthuissteiger in Heukelum, of op de Slijkakker, Prins Bernhardstraat of Martinuslaan in Wehl, of op de de Sikkel, Vuurdoornstraat of Lorentzstraat in Wezep, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Oosterwolde Gld tot Beek en van Zwartebroek tot Deest worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Urenweg, Mheneweg Noord of Streekterpad in Oosterwolde Gld of op de De Ravenberg, Bongerdstraat of Verbindingsweg in Beek, of op de Natte Beek, Kerkberg of Keteldal in Zwartebroek, of op de Delderveenweg, Buntveenweg of Ravensgoedseweg in Deest, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Tiel tot Bern en van Kerk Avezaath tot Garderen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Groenedijk-Zuid, Badhuisplein of Brugstraat in Tiel of op de Mantet, Hoogkellenseweg of Benonipad in Bern, of op de Kommavlinder, Damstraat of Oude Tielseweg in Kerk Avezaath, of op de Moffendijk, Veldweg of Kloosterstraat in Garderen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers