ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Assen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Stuifzand tot Stuifzand en van Klazienaveen-Noord tot Odoornerveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Brandligtsdijk, Boerveldweg of Kolkweg in Stuifzand of op de Oostermaat, Pesserdijk of Wijsterseweg in Stuifzand, of op de Wethouder Harmsenpad, Johansvaart of Willem Albertsvaart ZZ in Klazienaveen-Noord, of op de Achterweg, Zijtak of Noorderesweg in Odoornerveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Spier tot Taarlo en van Wittelte tot Ubbena worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Brinkkampen, Kalverkampen of Wijsterseweg in Spier of op de Buitenstrengen, Jagerstraat of Kanaalweg Oost in Taarlo, of op de Meester Broerweg, Steenwijkerweg of Wapserveenseweg in Wittelte, of op de Zeijerstroeten, Heidenheim of Taarloseweg in Ubbena, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Ubbena tot Buinen en van Nieuw-Amsterdam tot Balloo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Heidenheim, Asserstraat of Taarloseweg in Ubbena of op de Hornsedijk, Schoolstraat of Exloërweg in Buinen, of op de Jagerslaan, Schakelpad of Zilverzand in Nieuw-Amsterdam, of op de Loonerweg, Zuidlaarderweg of Balloo in Balloo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Zeijerveen tot Erica en van Oranje tot Pesse worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers