ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Assendelft - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Overveen tot Lisserbroek en van Warder tot Landsmeer worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Laantje van Eldering, Duinvlietspad of Adriaan Stooplaan in Overveen of op de Lisserbroekerweg, Gansoord of Hoornbladplantsoen in Lisserbroek, of op de Oude Schoolplein, Turfspoor of Kalmoesstraat in Warder, of op de Warder Weide, Warder Weide of Burgemeester Mr.C. Kooimanweg in Landsmeer, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Wormerveer tot Wervershoof en van Jisp tot Haarlemmerliede worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Essenstraat, Populierenkade of Insulindelaan in Wormerveer of op de Schuitvaerder, Knoe of Koggeschuit in Wervershoof, of op de Raadhuisplein, Slikkerdijk of Kruin in Jisp, of op de Piet Rotlaan, Barnde Molen of Ketelhof in Haarlemmerliede, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Blaricum tot Purmerland en van Grootschermer tot Broek in Waterland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Angerechtsweg, Lanphenlaan of Lage Laarderweg in Blaricum of op de Frans Banning Cocqstraat, Gerbrand Katstraat of Purmerland in Purmerland, of op de Zuideinde, Oostdijk of Oudelandsweg in Grootschermer, of op de Belmermeer, Noordmeer of Kerkhofbrug in Broek in Waterland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers