ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Assendelft - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Blaricum tot Haarlemmerliede en van Opmeer tot Egmond aan den Hoef worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gooise Zomerkade, Laantje van Heijenbrock of Zuiderzeedreef in Blaricum of op de Oude Notweg, Dorpsplein of Lagedijk in Haarlemmerliede, of op de Rijksweg A9, Oude Notweg of Rottewegje in Opmeer, of op de Lindengracht, Koekoeksbloem of 't Bon in Egmond aan den Hoef, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Hoogwoud tot Oude Meer en van Waarland tot Zandvoort worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dokter Poolstraat, Molenstraat of De Dars in Hoogwoud of op de Capronilaan, Aalsmeerderdijk of Schipholdijk in Oude Meer, of op de Schipholdijk, Fokkerweg of Oude Meerweg in Waarland, of op de Roodpannenhuisweg, Akerendamweg of Hogebrugweg in Zandvoort, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Egmond aan Zee tot Heiloo en van Den Oever tot Heemstede worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Jacob Scholplantsoen, Meeuwenlaan of 3e Oosterberg in Egmond aan Zee of op de Kerkakkers, Commandeurslaan of Achterzomer in Heiloo, of op de IJsselmeerstraat, Stontelerweg of Spuitsteeg in Den Oever, of op de Jan P. Strijboslaan, Roemer Visscherplein of Irislaan in Heemstede, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Winkel tot Blokker en van Callantsoog tot Sint Maartensvlotbrug worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zandwikke, Zandruiter of Tulpenlaan in Winkel of op de Zandzegge, De Tijdgeest of Dahlialaan in Blokker, of op de Bandstraat, Boomgaarden of Moienweid in Callantsoog, of op de Bovenweid, Bregweitje of Brouwhuis in Sint Maartensvlotbrug, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers