ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Assendelft - Zelf kruiden, bloemen en groentes kweken.

Super leuk om in plaats van een groetenboer of kruidenier zelf plantjes te planten en over te poten! Ook bij ons gewoon bij team Buxus-vervanger in het assortiment!

Leuk aan de gang met zaden en kruidenplanten om te weten waar je kruiden vandaan komen.

Een tomaat of aardbei plukken uit eigen tuin of balkon? Geen probleem! Gewoon en gemakkelijk water uit de kraan en een van onze {tekst10,link2) of mini serres/ kasjes met zaden en op de vensterbank, achter het raam of zelf voor de fanatiekelingen onder een plantenlamp laten ontkiemen en groeien.

Van Vogelenzang tot Markenbinnen en van Den Hoorn tot Hensbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Graaf Albrechtlaan, Graaf Florislaan of Vogelenzangseduinweg in Vogelenzang of op de Markervaart, Starnmeerdijk of Dorpsstraat in Markenbinnen, of op de Naalrand, De Rede of Heidvlakweg in Den Hoorn, of op de Kwakelweg, Dorpsweg of Julianaweg in Hensbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

We hebben voor ieder wat wils, uiteraard is zijn deze {tekst10,link2) niet alleen voor de kinderen om te leren hoe planten groeien en bloeien. Waar komt het Groenten en fruit vandaan? Uit de supermarkt…. Ja dat kan ook. Hoe leuk om aan de gang te gaan met zaden om aardbeien, zonnebloemen, pepers, paprika’s of verschillende keukenkruidenzelf te laten groeien?

{tekst10,link2)

Leuk om het voorjaar al binnen te beginnen en de planten zo buiten in de volle grond of op het balkon, terras in grotere potten te laten uitgroeien tot volwaardige planten.

Wat hebben we te bieden op het gebied van groentezaden, kruidenplanten, tuinkruiden, fruit en bloemenzaden? Best wel een leuke assortiment, en heb je een beetje geluk nodig? Probeer dan eens het potje met klavertjes vier, tevens ook erg leuk om deze klavertjesvier cadeau te doen. Wil je dat iemand aan je blijft denken? Pak dan het Vergeet-me-nietje, deze is ook erg leuk en kan gewoon daarna in de tuin gepland worden en zal elk jaar terugkomen!

Ze zomerbloeiers.die je zelf kan kweken met onze zaden zijn de volgende bloemzaden;

Margrietjes, vergeet-me-nietjes, zonnebloemen en de zaadbom met zomerbloeiers.

Van Berkhout tot Westzaan en van Beinsdorp tot Purmer worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oosterse ven, De Veenhoop of Sevendeelweg in Berkhout of op de Groene Jagerstraat, Kievitstraat of Zeilenmakersstraat in Westzaan, of op de Venneperweg, Rietkraag of Noordelijke Randweg in Beinsdorp, of op de Venneperpad, Beinsdorppad of Drie Merenweg in Purmer, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Wil je iets te eten kweken of de kruidenplanten die daarbij horen? Check de volgende zaden;

Bieslook, Dille, Snijselderij, Peterselie, Majoraan,Basilicum , Cherry tomaatjes,paprika , aardbei, Chili pepers

We hebben zelfs voor onze kattenliefhebbers het bekende zaadbom voor een goede darmflora voor de katten.

Van Kortenhoef tot Bovenkarspel en van 't Veld tot Hauwert worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Cornelis de Wijsstraat, Dopheigang of Ireneweg in Kortenhoef of op de Strekel, De Veer of Broekerhavenweg in Bovenkarspel, of op de Polderlaan, Doorbraakweg of Clauslaan in 't Veld, of op de Koekoeksbloem, Akkerwinde of Pastinaak in Hauwert, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers