ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Asten - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Lieshout tot Cuijk en van Nuland tot Westerhoven worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de den Effer, Merellaan of Staartweg in Lieshout of op de Sering, Beerseweg of Burg vd Mortelstraat in Cuijk, of op de Bendelssteeg, Bendelssteeg of Bendelssteeg in Nuland, of op de Akkerpolei, Bendelssteeg of Bedrijfsstraat in Westerhoven, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Maarheeze tot Helvoirt en van Teeffelen tot Loosbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Puttenstraat, Everard Winterslaan of Dissel in Maarheeze of op de Leijepad, Bloeymanstraat of Sportlaan in Helvoirt, of op de Weteringstraat, Rotsestraat of Singel in Teeffelen, of op de Hoogeindsestraat, Voorstraat of Pastoor de Grootstraat in Loosbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Oudheusden tot Sint-Michielsgestel en van Hooge Mierde tot Nistelrode worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Van Buerenstraat, Kooilaan of Robrechtstraat in Oudheusden of op de Dennensteeg, De Koperwiek of De Bierwagen in Sint-Michielsgestel, of op de Toon van den Bornestraat, Park Zwartven of Averbodelaan in Hooge Mierde, of op de Lindestraat, Maxend of Weverstraat in Nistelrode, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers