ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Asten - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Liessel tot Best en van Etten-Leur tot Berghem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meidoorn, Oude School of Elzenweg in Liessel of op de Kruipeind, Lijsterlaan of Gagel in Best, of op de Grasweide, Boutweg of Vlaamse Schuur in Etten-Leur, of op de Megensebaan, Piekenhoefstraat of Pachthoeve in Berghem, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Molenschot tot Rijkevoort en van Zevenbergschen Hoek tot Groeningen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoge Aard, Gagelstraat of Pastoor van de Rietstraat in Molenschot of op de Hoogeindse Kampen, Pleinstraat of Korenbloemstraat in Rijkevoort, of op de Veldweg, Hoogveld of Pleinstraat in Zevenbergschen Hoek, of op de Derde Weg, Tweede Weg of Eerste Weg in Groeningen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Oost West en Middelbeers tot Rucphen en van Heusden tot Haaren worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zonnedauw, Neereindseweg of Palmhaag in Oost West en Middelbeers of op de Eindstraat, van der Zijpedreef of Canadastraat in Rucphen, of op de Koekoeklaan, Korhoenweg of Den Boogerd in Heusden, of op de Keizerstraat, Nieuwe Erven of Fazantenpad in Haaren, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Oost West en Middelbeers tot Oud Gastel en van Esbeek tot Biest-Houtakker worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Jachtlaan, Schuttersweg of Spreeuwelsedijk in Oost West en Middelbeers of op de Watermolen, de Biestraat of Johan Frisostraat in Oud Gastel, of op de Mostaard, Spaaneindsestraat of De Scheidijk in Esbeek, of op de Biestsedijk, Achter de Boterbloem of Biestsestraat in Biest-Houtakker, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers