ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Augustinusga - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Easterlittens tot Westhoek en van Sloten tot Ginnum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Weakenserdyk, De Brân of It Hynstewaed in Easterlittens of op de Wammert, Oudebildtdijk of Westhoeksterweg in Westhoek, of op de Jachthaven, Menno van Coehoornstraat of Varleane in Sloten, of op de 't Buitenland, Spanjaardsdijk of 't Fjildmanspaad in Ginnum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Holwerd tot Nijeholtwolde en van Gaast tot Buitenpost worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bosma's Plein, Lania of Klokstrjitte in Holwerd of op de Heerenveenseweg, Kooiweg of Scheeneweg in Nijeholtwolde, of op de De Greide, Buren of Sielânsreed in Gaast, of op de Platte Fjouwer, Lutkepost of Nijenstein in Buitenpost, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Midsland tot Burgum en van Tjerkwerd tot Haskerdijken worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoddepad, Midslander Longway of Botjelandweg in Midsland of op de De Eskdoarn, Tjalling H. Haismastraat of Menno van Coehoornweg in Burgum, of op de Sylroede, Arkum of Dyksicht in Tjerkwerd, of op de van Panhuysweg, Kapellewei of Konvintspaad in Haskerdijken, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers