ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Austerlitz - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Austerlitz tot Baambrugge en van Baarn tot Benschop worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Waterlooweg, Wellingtonweg of Grensweg in Austerlitz of op de IJsbaan, Indijkweg of Toertocht in Baambrugge, of op de Indijkpad, Zuwe of Toertocht in Baarn, of op de Chopinlaan, Luitenant Generaal van Heutszlaan of Rozenstraat in Benschop, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Kamerik tot Doorn en van IJsselstein tot Soesterberg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Deel, Houtdijk of Lindenlaan in Kamerik of op de Knotwilgenlaan, Grechtkade of Ir. Enschedéweg in Doorn, of op de Prins Bernhardlaan, Geersteeg of Zonnehuis in IJsselstein, of op de Belizehof, Omroepplein of Jupiter in Soesterberg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Linschoten tot Driebergen-Rijsenburg en van Cothen tot Veenendaal worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkplein, Schansbos of M A Reinaldaweg in Linschoten of op de Feitse Boerwinkelhof, Rijsenburgselaan of Prinses Margrietlaan in Driebergen-Rijsenburg, of op de Weth C.E.Th. Vernooijstraat, Graaf van Lynden van Sandenburgweg of Wiekenkruis in Cothen, of op de Prinses Alexialaan, Berkenzwam of Lucretia van Merkenlaan in Veenendaal, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers