ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Austerlitz - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Woerden tot Elst Ut en van Lexmond tot De Bilt worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Van Oudheusdenstraat, Ganzerikveld of Klaverweide in Woerden of op de Meer van Annecy, Magnolialaan of Pelmolenlaan in Elst Ut, of op de De Klamp, Utrechtselaan of Oranjestraat in Lexmond, of op de Spinhoeven, Boezemweg of Bastiaan Bosstraat in De Bilt, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Schoonrewoerd tot Linschoten en van Montfoort tot Stoutenburg Noord worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Steenovenweg, Diefdijk of Zijdekade in Schoonrewoerd of op de Hoge Werf, Weidepad of De Beide Vlooswijkenlaan in Linschoten, of op de Waardsedijk, Achterstraat of Aardvletterweg in Montfoort, of op de Vinselaarseweg, Koedijkerweg of Zwarte Goorderweg in Stoutenburg Noord, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Vinkeveen tot Schoonrewoerd en van Hoef en Haag tot Zeist worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veldhuisweg, Plaswijk of Regenboog in Vinkeveen of op de Kalverweg, De Bongerd of Zijdekade in Schoonrewoerd, of op de Kanteelstraat, Binnengrachtpad of Jefkespad in Hoef en Haag, of op de Hagesteinsestraat, Kasteeltuinpad of Hooibergpad in Zeist, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Everdingen tot Amstelhoek en van Zeist tot Werkhoven worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Goilberdingerdijk, Kerkstraat of Bingse Boogaard in Everdingen of op de Schoolstraat, Menno Simonszstraat of Mijdrechtse Zuwe in Amstelhoek, of op de Heideweg, Vinkenbuurt of Zeister Eng in Zeist, of op de Bisschopsweg, Kerklaan of Paradijs in Werkhoven, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers