ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Avenhorn - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Avenhorn tot Badhoevedorp en van Barsingerhorn tot Beets worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rietvoornlaan, Provincialeweg of Drecht in Avenhorn of op de Geraniumlaan, Akerdijk of Generaal Snijdersstraat in Badhoevedorp, of op de Balsemien, Ampereweg of Valkstraat in Barsingerhorn, of op de Mieldijk, Kerkstraat of Wadweg in Beets, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Wijdewormer tot Oost-Graftdijk en van Spaarndam tot Ursem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oosterdwarspark, Westerdwarsweg of Veermanweg in Wijdewormer of op de Oostgraftdijk, Kamerhop of Kanaaldijk in Oost-Graftdijk, of op de Brabantiapad, Wolfsenstraat of Joh van der Waeyenstraat in Spaarndam, of op de van Meeuwenstraat, Watergang of Floris Balthasarstraat in Ursem, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Hoorn tot Muiderberg en van Krommenie tot Beets worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bullepad, Binneblijfstraat of van de Blocqueriestraat in Hoorn of op de Vredehofstraat, Beeldsnijderpad of Gerritsland in Muiderberg, of op de Noordpolderkade, Eikenlaan of Watersnip in Krommenie, of op de Populierenlaan, Badlaan of Hobbemalaan in Beets, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers