ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Avenhorn - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Wognum tot Wormerveer en van Santpoort-Zuid tot De Rijp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kapberg, Kleine Zomerdijk of Pannenspiegel in Wognum of op de Samsonweg, Kerkstraat of Tamarindestraat in Wormerveer, of op de Laurillardlaan, Schoterkerkpad of Willem de Zwijgerlaan in Santpoort-Zuid, of op de Bellehof, Baanakker of M.C. van Voordenstraat in De Rijp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Opmeer tot Blaricum en van Middenmeer tot Uithoorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Koekoeksbloem, Breestraat of Nieuweweg in Opmeer of op de Kerklaan, Stobbe of Bijvangweg in Blaricum, of op de Kroonwaard, Cultuurweg of Hoornseweg in Middenmeer, of op de Medemblikkersluisweg, Kastanjelaan of Havenkade in Uithoorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Oudeschild tot Sint Pancras en van Sijbekarspel tot Venhuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Commandeurssingel, Haven of Schilderweg in Oudeschild of op de Beverplein, Nobelhof of Hondsoor in Sint Pancras, of op de Dres, Wilgenrak of Klammeland in Sijbekarspel, of op de Bomenland, Burgemeester J. Zijpweg of Burgemeester Honijkstr in Venhuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Heerhugowaard tot Weesp en van Ilpendam tot Westwoud worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Korund, de Wieder of Sara de Bronóvoland in Heerhugowaard of op de Ambachtstraat, G.J.Wiefferingdreef of Flevolaan in Weesp, of op de Spreeuwenstraat, De Noord of Beursplein in Ilpendam, of op de Constantijnstraat, 't Spinder of Boogert in Westwoud, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers