ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Axel - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Biervliet tot Meliskerke en van Kats tot Wemeldinge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Thomaesweg, Hoogstraat of Noordstraat in Biervliet of op de Tiendehofweg, Mariekerkseweg of Beukelmanstraat in Meliskerke, of op de Colijnsplaatse Groeneweg, Leendert Abrahamweg of Boomdijk in Kats, of op de Oostelijke Kanaalweg, Daniëlstraat of Promenade in Wemeldinge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Kortgene tot Baarland en van Wilhelminadorp tot Sluis worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kaaistraat, Julianaplein of Reedulf in Kortgene of op de Vijfzooweg, Herverkavelingsdijk of Herverkavelingsweg in Baarland, of op de Slurfseweg, Langeweg of A.Minderhoudstraat in Wilhelminadorp, of op de Geldeloozepad, Burgemeester Aernoudtsweg of St. Donaes in Sluis, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Burgh-Haamstede tot Clinge en van Groede tot Hoofdplaat worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nieuwe Havenweg, Westerenban of Bernhardstraat in Burgh-Haamstede of op de Kerkstraat, Kapelstraat of Beukelzstraat in Clinge, of op de Jhr. Mr. de Casembrootstraat, Woordweg of Jhr. de Brauwstraat in Groede, of op de Hogewegdijk, Spuikom of Kersenlaan in Hoofdplaat, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers