ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Axel - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Domburg tot Axel en van Walsoorden tot Kuitaart worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schamsweg, Jan Tooropstraat of Golfbreker in Domburg of op de Nassaustraat, Meestoof of Huughersluis in Axel, of op de Kleinedijk, Parallelweg of Zeedijk in Walsoorden, of op de Koedamstraat, Hoefkensdijk of Meerdijk in Kuitaart, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Koudekerke tot Stavenisse en van Kamperland tot 's-Heer Arendskerke worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Groeneweg, Brouwerijstraat of Cithershillsingel in Koudekerke of op de Voorstraat, Dokter Bernhardistraat of Burgemeester Sluijmersstraat in Stavenisse, of op de weg, Blonsplein of Dennenlaan in Kamperland, of op de Boudewijnstraat, Noordweegseweg of Boogstraat in 's-Heer Arendskerke, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Cadzand tot Wemeldinge en van Heinkenszand tot Sint Kruis worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Crakezand, Noordduynen of Merelstraat in Cadzand of op de Reephof, Chezeeweg of 't Scheld in Wemeldinge, of op de Meulwegje, Platewegje of Steenloperstraat in Heinkenszand, of op de Sint Jorisweg, Sint Jorisdijk of Appelstraat in Sint Kruis, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Wilhelminadorp tot Overslag en van Zierikzee tot Domburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Christinastraat, Het Sas of Westhavendijk in Wilhelminadorp of op de De Gebuurte, Kromhoekseweg of Molenpad in Overslag, of op de Slaperdijk, Gasthuisdreef of Krammerstraat in Zierikzee, of op de Beatrixstraat, Badhuisweg of Noordstraat in Domburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers