ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Azewijn - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Azewijn tot Baak en van Babberich tot Balgoij worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gendringseweg, Elzenmaat of Pastoor Meursstraat in Azewijn of op de Dambroek, Zutphen-Emmerikseweg of Pastoriestraat in Baak, of op de Beekseweg, Gildestraat of Boogsehof in Babberich, of op de Luumpt, Veldsestraat of Drutenseweg in Balgoij, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Garderen tot Gellicum en van Hedel tot Pannerden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lindenlaan, Oude Barnevelderweg of Dorpsstraat in Garderen of op de Heulweg, Vlietskant of Kerkebogerd in Gellicum, of op de Voorstraat, Kasteellaan of Gementweg in Hedel, of op de de Netelstede, Hoge Oever of Renbaan in Pannerden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Lengel tot Vierhouten en van Kerk-Avezaath tot Ewijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oude Tramweg, Zeddamseweg of Veenseweg in Lengel of op de Turfbergpad, Elspeterheidepad of 't Frusselt in Vierhouten, of op de Daver, Korte Daver of Kamphofstraat in Kerk-Avezaath, of op de de Hoorn, Molenweg of Klaphekstraat in Ewijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers