ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Azewijn - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Heerde tot Hoog-Keppel en van Heelweg tot Teuge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oenerweg, Zompweg of Schansakker in Heerde of op de Dubbeltjesweg, Monumentenweg of Burg. Vrijlandweg in Hoog-Keppel, of op de Landstraat, Spul Harensweg of Noordelijke Slingepad in Heelweg, of op de Anthonystraat, Beukelaarsweg of Propellerpad in Teuge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Wageningen tot Beek en van Eerbeek tot Hemmen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Huppelpad, Rijnhaven of Johan Karschstraat in Wageningen of op de Kleefsestraat, Steegseweg of Van der Rennestraat in Beek, of op de Anna Paulownalaan, Schaapskooi of Ruysdaelstraat in Eerbeek, of op de Dorpsstraat, Zettensepad of Veldstraat in Hemmen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Tonden tot Etten en van Leur tot Bern worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Langedijk, Voorsterweg of Tondensestraat in Tonden of op de Ulftsestraat, Laarstraat of Oldenhove in Etten, of op de Groenestraat, Puitsestraat of Papenstraatje in Leur, of op de Veerweg, Bergsche Maasdijk of Moffendijk in Bern, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Lieren tot 't Harde en van Buurmalsen tot Est worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Els, Rijksweg A50 of Kattenkuule in Lieren of op de Buntgraslaan, Prins Johan Frisolaan of Vaarbekerweg in 't Harde, of op de Nieuwe Steeg, Kornedijk of Kruisweg in Buurmalsen, of op de Dreef, Dorpsplein of Dorpsstraat in Est, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers