ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baaiduinen - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Baaiduinen tot Baaium en van Baard tot Bakhuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tuinweg, Baaiduinen of Stortumer Miedeweg in Baaiduinen of op de Werpsterwei, Alde Dyk of Kleasterwei in Baaium, of op de Gele Buorren, Fâldenserwei of Tongerwei in Baard, of op de Heer Jacobstraat, Beurtskipper of Sint Odulphusstraat in Bakhuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van West-Terschelling tot Oosthem en van Nijelamer tot Readtsjerk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burgemeester van Heusdenweg, 't Land of Parnassiaweg in West-Terschelling of op de Skerwâld, Alde Skatting of Nijesyl in Oosthem, of op de Kooiweg, Stadburen of Boelstraweg in Nijelamer, of op de Hjelburd, Bûtefjild of Koaiwei in Readtsjerk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Miedum tot Oudemirdum en van Mirns tot Sibrandahûs worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Canterlânswei, Eggedyk of Wynser Binnepaed in Miedum of op de Star Numanwei, De Dollen of Kippenburg in Oudemirdum, of op de Brandenburch, Wieldyk of Murnserdyk in Mirns, of op de Trekwei, Trekwei of Iewâl in Sibrandahûs, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers