ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baaiduinen - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Drachtstercompagnie tot Zandhuizen en van Lemmer tot Lollum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de It Heechfean, Swarte Wyk of Alde Wei in Drachtstercompagnie of op de Rode Dorp, Schapendrift of Leemweg in Zandhuizen, of op de Riensingel, Woonschepenhaven of Kleine Beer in Lemmer, of op de Schokker, Jacob van Heemskerkstraat of Fregat in Lollum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Sondel tot Lekkum en van Mirns tot Formerum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vogelzangwei, Heaburgen of Sondelerleane in Sondel of op de It Aai, Tsjerkelânspaed of Weme in Lekkum, of op de Brandenburch, Wieldyk of Huningspaed in Mirns, of op de Lamskolkenweg, Zeddeweg of Witzandpad in Formerum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Dedgum tot Zwagerbosch en van Niawier tot Idskenhuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Arkumerlaan, Buren of Krabbedijk in Dedgum of op de Boskwei, Koetsjekralen of Spoarbuorren Súd in Zwagerbosch, of op de Tsjerkepaad, Kampsteech of Lauwersseewei in Niawier, of op de Noed, Stripedyk of Lytse Mar in Idskenhuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers