ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baaium - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Baaium tot Baard en van Bakhuizen tot Bakkeveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Werpsterwei, Foarstreek of Alde Bayumerdyk in Baaium of op de Tongerwei, Harmen Sytstrawei of Dekemawei in Baard, of op de 't Fjildmanspaed, Watteaustraat of Pastoor Coendershôf in Bakhuizen, of op de Beakendyk, Nijefeansterwei of Duerswâldmer Wei in Bakkeveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Hichtum tot Raerd en van Dronryp tot Oudwoude worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Sieswerd, Schwartzenbergweg of de Blink in Hichtum of op de Sylsterhoeke, Flânsum of It Roer in Raerd, of op de Waarlamke, De Koarte Ekers of Feartsichtwei in Dronryp, of op de Prellepaad, Sânwielsterpaad of Feersma Hoekstrastrjitte in Oudwoude, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Nijeholtwolde tot Legemeer en van Tirns tot Langezwaag worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Stadburen, Weerdijk of Scheeneweg in Nijeholtwolde of op de Legemeersterweg, Tsjerkepaed of Slenk in Legemeer, of op de Kilewierwei, Paradys of Skoalplein in Tirns, of op de Ponnereed, Skoalplein of De Boenders in Langezwaag, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers