ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baak - Bodembedekkers

BODEMBEDEKKENDE VASTE PLANTEN EN HEESTERS

Vaste VASTE PLANTENbodembedekker als hebben een belangrijke functie in de tuin. 

Ze kunnen bladhoudend zijn waardoor de tuin het gehele jaar door groen is of ze hebben als doel het onderhoud te verminderen, waar bodembedekkers groeien groeit geen onkruid.

Van Oldebroek tot Radio Kootwijk en van Well tot Zutphen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Hoogte, van Asseltsweg of Westerakker in Oldebroek of op de Gerritsflesweg, Turfbergweg of Dabbelosepad in Radio Kootwijk, of op de Maaijenstraat, Boosterensteeg of Dreef in Well, of op de Vierakkersestraatweg, Laan van de Highlanders of Kappeijne van de Coppellostraat in Zutphen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Vinca minor

Enkele zeer goede en populaire groenblijvende bodembedekkers zijn de Hedera helix Hibernica (de klimop ), de Pachysandra terminalis “Green Carpet” (schaduwkruid), Cotoneaster dammeri (dwergmispel), Euonymus fortunei Emerald Gaiety of de Euonymus fortunei Emerald Gold, Vinca minor (maagdenpalm), Waldsteinia ternata en de Lonicera nitida Maigrun zijn enkele veel verkochte soorten die we in vele tuinen terug zien.

Waldsteinia

De wintergroene bodembedekker zijn er in vele soorten, ze zijn vaak onderhoudsarm, overal toepasbaar en jaarrond te planten.

Door de grond te bedekken met een “kruipplant” zorgen we er voor dat de tuin er altijd netjes uitziet en dat het tuinonderhoud verminderd.

bodembedekkers zijn in het algemeen winterhard en staan er om bekend dat het sterke planten zijn, je hebt soorten die groeien op vochtige of droge bodem en ze kunnen in de zon, halfschaduw of schaduw staan. Voor iedere plek is er wel een bodembedekker .

Van Garderen tot Epse en van Heukelum tot Megchelen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de E.J.Hoegenhof, Harderwijkerkarweg of Bakkerstraat in Garderen of op de Oude Larenseweg, Kletterstraat of Korenkamp in Epse, of op de Evert Noolstraat, Molenstraat of Achterweg in Heukelum, of op de Uilenweg, Heymanshof of Koninginneweg in Megchelen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Geranium Rozanne

Enkele bladverliezende bodembedekkers zijn vaak polvormend maar hierdoor zeker een waardevolle toevoeging aan de tuin, Pennisetum alopecuroides Hameln (lampenpoetsersgras), Rosa The Fairy, Liriope muscari (leliegras), Alchemilla mollis (vrouwenmantel), Geranium Rozanne, Geranium cantabrigiense St Ola, Hypericum calycinum (hertshooi), Nepeta Senior (kattekruid), dit zijn enkele veel gebruikte vaste planten die we in de tuinen tegenkomen en die ook nog eens een mooie bloei hebben.

Meest verkochte soorten zijn de lang paarsblauw bloeiende Geranium Rozanne, de mooie geel groen blijvende Euonymus fortunei Emerald Gold, de makkelijke wintergroene Lonicera nitida Maigrun en de populaire grassoort Pennisetum alopecuroides Hameln.

Van De Klomp tot Slijk-Ewijk en van Loenen tot Bemmel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Stationsweg, Binnenweg of Stationsplein in De Klomp of op de Oosterhoutsestraat, Catharinastraat of Clara Fabriciuspark in Slijk-Ewijk, of op de Turfhekke, Loener Schepersweg of De Hoenderrikken in Loenen, of op de Gersthof, Oostervelden of Acaciastraat in Bemmel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers