ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baak - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Winterswijk Woold tot Almen en van Nijbroek tot Winterswijk Woold worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Brinkeweg, Hietkampweg of Harkelsweg in Winterswijk Woold of op de Besselinkpad, Dorpsstraat of de Hof in Almen, of op de Vloeddijk, Blankematerweg of Westererf in Nijbroek, of op de Winkelstegge, Klandermansweg of Boomkampweg in Winterswijk Woold, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Zoelmond tot Garderen en van Vaassen tot Spijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Plein, Lekdijk Oost of Groeneweg in Zoelmond of op de Paleisweg, E.J. Hoegenhof of Ouwendorperweg in Garderen, of op de Kortestede, Kouwenaarspad of Potgieterstraat in Vaassen, of op de Willibrordusweg, Ameidsedam of Europa-kade in Spijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Rossum tot Acquoy en van Kekerdom tot Rekken worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Manhuisstraat, H.C. de Jonghweg of De Winterjan in Rossum of op de Achterweg, Prinses Beatrixstraat of Leerdamseweg in Acquoy, of op de Wethouder Sandersstraat, Schoolstraat of Duffeltdijk in Kekerdom, of op de Rekkense binnenweg, Rode Slatweg of Oldenkotseweg in Rekken, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Klarenbeek tot Gorssel en van Druten tot Leuth worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Goorweg, Clabanusweg of ten Goeyepad in Klarenbeek of op de Flierderweg, Veldhofstraat of Hekkertsland in Gorssel, of op de Hansekamp, Markt of Klaverpas in Druten, of op de Daamenstraat, Bredestraat of Boterbloemstraat in Leuth, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers