ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baambrugge - Bodembedekkers

BODEMBEDEKKENDE VASTE PLANTEN EN HEESTERS

Vaste VASTE PLANTENbodembedekker als hebben een belangrijke functie in de tuin. 

Ze kunnen bladhoudend zijn waardoor de tuin het gehele jaar door groen is of ze hebben als doel het onderhoud te verminderen, waar bodembedekkers groeien groeit geen onkruid.

Van Wijk bij Duurstede tot Nieuwland en van Westbroek tot Tull en 't Waal worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Singel A, Frontinus of Cato in Wijk bij Duurstede of op de Breezijde, Zijlkade of Torenstraat in Nieuwland, of op de Kooijpad, Dokter Welfferpad of Kleppermanweg in Westbroek, of op de Elpad, Lange Uitweg of Lekdijk in Tull en 't Waal, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Vinca minor

Enkele zeer goede en populaire groenblijvende bodembedekkers zijn de Hedera helix Hibernica (de klimop ), de Pachysandra terminalis “Green Carpet” (schaduwkruid), Cotoneaster dammeri (dwergmispel), Euonymus fortunei Emerald Gaiety of de Euonymus fortunei Emerald Gold, Vinca minor (maagdenpalm), Waldsteinia ternata en de Lonicera nitida Maigrun zijn enkele veel verkochte soorten die we in vele tuinen terug zien.

Waldsteinia

De wintergroene bodembedekker zijn er in vele soorten, ze zijn vaak onderhoudsarm, overal toepasbaar en jaarrond te planten.

Door de grond te bedekken met een “kruipplant” zorgen we er voor dat de tuin er altijd netjes uitziet en dat het tuinonderhoud verminderd.

bodembedekkers zijn in het algemeen winterhard en staan er om bekend dat het sterke planten zijn, je hebt soorten die groeien op vochtige of droge bodem en ze kunnen in de zon, halfschaduw of schaduw staan. Voor iedere plek is er wel een bodembedekker .

Van Elst Ut tot Benschop en van Eemnes tot Snelrewaard worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zwijnsbergen, Zuiderlaan of Prinsenweg in Elst Ut of op de Florijn, Oeverzegge of Groot Hoefblad in Benschop, of op de Herderstasje, Damweg of De Hof in Eemnes, of op de Raadhuislaan, Geutoomserf of Wezeboom in Snelrewaard, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Geranium Rozanne

Enkele bladverliezende bodembedekkers zijn vaak polvormend maar hierdoor zeker een waardevolle toevoeging aan de tuin, Pennisetum alopecuroides Hameln (lampenpoetsersgras), Rosa The Fairy, Liriope muscari (leliegras), Alchemilla mollis (vrouwenmantel), Geranium Rozanne, Geranium cantabrigiense St Ola, Hypericum calycinum (hertshooi), Nepeta Senior (kattekruid), dit zijn enkele veel gebruikte vaste planten die we in de tuinen tegenkomen en die ook nog eens een mooie bloei hebben.

Meest verkochte soorten zijn de lang paarsblauw bloeiende Geranium Rozanne, de mooie geel groen blijvende Euonymus fortunei Emerald Gold, de makkelijke wintergroene Lonicera nitida Maigrun en de populaire grassoort Pennisetum alopecuroides Hameln.

Van Westbroek tot Leersum en van Vleuten tot Langbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kleppermanweg, Groenedijksepad of Nedereindse Vaartdijk in Westbroek of op de Burgemeester vd Boschlaan, Burgemeester Feithplantsoen of Juffersland in Leersum, of op de Annie Romeinhaghe, Sandwyckplaats of Emmalaan in Vleuten, of op de Rembrandtlaan, Ridderzwamhof of Poortwachterslaan in Langbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers