ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baambrugge - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Baambrugge tot Baarn en van Benschop tot De Bilt worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Prins Johan Frisostraat, Zand- en Jaagpad of W. Baron Straalmanstraat in Baambrugge of op de Groeneveltstraat, Toertocht of Prins Willem-Alexanderstraat in Baarn, of op de Reggelaan, August Janssenweg of Speenkruidlaan in Benschop, of op de Gruttostraat, Herderstasje of Fluitekruid in De Bilt, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Tull en 't Waal tot Schoonrewoerd en van Schalkwijk tot De Bilt worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkbrink, Achterdijk of Lange Uitweg in Tull en 't Waal of op de Kerkeland, Bruine Kade of Masada in Schoonrewoerd, of op de Hof aan de Heul, Steenwaardpad of Korte Uitweg in Schalkwijk, of op de Kroostweg, Henri Dunantplein of Schaapsdrift in De Bilt, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van de Hoef tot Bilthoven en van Eemnes tot de Hoef worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kromme Mijdrecht, Tweede Hoefweg of Schattekerkerweg in de Hoef of op de Spechtlaan, Dudokkwartier of Sparrenlaan in Bilthoven, of op de Sleephark, Korte Maatsweg of Ruisvoornstraat in Eemnes, of op de Ruigekade, de Hoef Westzijde of Meester van der Meerendonkstraat in de Hoef, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers