ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baambrugge - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Groenekan tot Cothen en van Leusden tot Nieuwegein worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Twisslaan, Gageldijk of Blauwkapelsepad in Groenekan of op de Heiligenwaard, Bloemenwaard of Weth C.E.Th. Vernooijstraat in Cothen, of op de Stekelbaars, Boekweitland of Waterlooweg in Leusden, of op de Diligencedrift, Schalmei of Gravin Adalaan in Nieuwegein, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Everdingen tot Meerkerk en van Loenen aan de Vecht tot Montfoort worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Prins Johan Frisostraat, Bingse Boogaard of Oranjestraat in Everdingen of op de Mevr. Veder-van Hobokenstraat, Prinses Beatrixstraat of Dokter L.J. Bastiaansweg in Meerkerk, of op de Dorpsstraat, t Karrepad of Cronenburgherlaan in Loenen aan de Vecht, of op de Jan de Beijerhof, Hofbergen of Kickestein in Montfoort, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Ameide tot Maarssen en van Loenersloot tot Langbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Fluitekruid, Gerrit Roodhorsthof of De Zodeslagen in Ameide of op de Adriaan van Ostadestraat, J. Homan van der Heideplein of Kortenaerstraat in Maarssen, of op de Strausslaan, Safariweg of Maarssenbroeksedijk Oost in Loenersloot, of op de Hollandstraat, Westkanaaldijk of Rijksstraatweg in Langbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers