ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baambrugge - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Hollandsche Rading tot Houten en van Doorn tot Veenendaal worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Karnemelksweg, Korssepad of Schepersveld in Hollandsche Rading of op de Bronmos, Herulenpoort of Prins Willem-Alexanderweg in Houten, of op de Brink, Emmalaan of Perzikengaard in Doorn, of op de Roggeveld, Morgenster of Punter in Veenendaal, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Lexmond tot Baarn en van Kamerik tot Harmelen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kastanjelaan, Burgemeester Potstraat of Achthoven in Lexmond of op de Nieuwenoordlaan, Mariaoordlaan of Slingerdreef in Baarn, of op de Burg. Brediusstraat, Nijverheidsweg of 's-Gravensloot in Kamerik, of op de de Kruipin, Keur of Goudenregenlaan in Harmelen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Oudewater tot Nieuwersluis en van Stoutenburg Noord tot Oudewater worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Havenstraat, Romeijnstraat of Visbrug in Oudewater of op de Rijksstraatweg, Ter Aaseweg of Stationsweg in Nieuwersluis, of op de Grachtje, Overweer of Oostkanaaldijk in Stoutenburg Noord, of op de Stoutenburgerlaan, Zwarte Goorderweg of Vinselaarseweg in Oudewater, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Vinkeveen tot Utrecht en van Houten tot Mijdrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Arkenpark De Plashoeve, Dodaarslaan of Molenkade in Vinkeveen of op de Westdijklaan, St.-Jacobsstraat of Frans Bordewijkstraat in Utrecht, of op de Hyacintstraat, Floris Heermalestraat of Daalseweg in Houten, of op de Eekhoornakker, Loeriksezandpad of Hoogwater in Mijdrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers