ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baard - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Sibrandabuorren tot Marsum en van Oosterend tot Gorredijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Spearsterdyk, De Fenne of Dr.W.Beekhuisstrjitte in Sibrandabuorren of op de Ds JL Faberstrjitte, Uniastrjitte of Skoallestrjitte in Marsum, of op de Tialling van Eysingawei, Rypsterdyk of Waadseewei in Oosterend, of op de Kloarlandweg, Steijnzertweg of Duinweg Oosterend in Gorredijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Sloten tot Hollum en van Delfstrahuizen tot Bornwird worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lange Jerden, Lindengracht of Kapelstreek in Sloten of op de Spanjaardsdijk, Schoolstraat of Stadsschans in Hollum, of op de Terpelânnen, Bosweg of Jan Roepeshiem in Delfstrahuizen, of op de Westerse Dijk, Trekkersweg of De Kampen in Bornwird, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Augustinusga tot Grou en van Wijckel tot Nieuweschoot worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de It Oerset, Geale Atsmapaad of Willem Barteles van der Kooiwei in Augustinusga of op de De Foarn, Pean of De Seize in Grou, of op de De Tuorrebout, Pikmar of De Iel in Wijckel, of op de Jachtlustweg, Munnikeleane of Jeen Hornstraweg in Nieuweschoot, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers