ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baarland - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Baarland tot Biervliet en van Biervliet tot Biggekerke worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Industrieweg, Zuidpolderdijk of Torenstraat in Baarland of op de Middenweg, Polderstraat of Isabellaweg in Biervliet, of op de Korte Betteweg, Markt of Appelzakweg in Biervliet, of op de Derrienk, Koolesweg of Krommenhoeke in Biggekerke, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van 's-Gravenpolder tot Oostkapelle en van Noordgouwe tot Zaamslag worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Baarlandsezandweg, Schoolstraat of Meidoornhof in 's-Gravenpolder of op de Strand Oostkapelle, Rijnsburgseweg of Zwanenburgseweg in Oostkapelle, of op de Hofzicht, Vijverbergstraat of Roterijdijk in Noordgouwe, of op de Axelsestraat, Hoek van de Dijk of Adriaan Walravenstraat in Zaamslag, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Oostburg tot Sint Kruis en van Schore tot Kloetinge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Taurus, Handelsweg of Ondernemersweg in Oostburg of op de Heirweg, Molenweg of Buitendijk in Sint Kruis, of op de Frisostraat, Noordeweg of Boomweidelaan in Schore, of op de H Roland Holstlaan, Martinus Nijhofflaan of Klaasputhoek in Kloetinge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers