ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baarland - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Hansweert tot Biervliet en van Domburg tot Grijpskerke worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Maartenbroersweg, Veerweg of Oude Polderstraat in Hansweert of op de Schenkeldijk, Geertruidadijk of Driewegenweg in Biervliet, of op de Juffouw van de Putteplein, Babelweg of Strand Domburg in Domburg, of op de Hoge Duvekotsweg, Poppendamseweg of Nieuw Erve in Grijpskerke, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Spui tot Oudelande en van Ouwerkerk tot Kwadendamme worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Sparksstraat, Spui of Pootersdijk in Spui of op de Oudelandse Polderdijk, Lindestraat of Zweemersdam in Oudelande, of op de Braamsweg, Haneweg of Nieuwe Noorddijkseweg in Ouwerkerk, of op de Kruisweg, Witte Dam of Ridderhofstraat in Kwadendamme, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Spui tot Clinge en van Kerkwerve tot Kuitaart worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Graaf Jansdijk, Sparksstraat of Pootersdijk in Spui of op de Opperstraat, Klinkerstraat of Aelbert Cuypstraat in Clinge, of op de Lokkersweg, Kakkersweelweg of Arkelweg in Kerkwerve, of op de Cathelijneweg, Meerdijk of Frederik Hendrikstraat in Kuitaart, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Koewacht tot Sint-Annaland en van Hoedekenskerke tot Terhole worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Berlaersstraat, Schuttershofweg of Boskreeklaan in Koewacht of op de Veilingweg, Schoolstraat of Dorpsweg in Sint-Annaland, of op de Aalweg, Ganzepoelweg of Kerkstraat in Hoedekenskerke, of op de Rietstraat, Molenstraat of Molenstraat in Terhole, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers