ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baarle-Nassau - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Baarle-Nassau tot Babyloniënbroek en van Bakel tot Bavel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Cirkelpad, Kogelflesstraat of Strijenstraat in Baarle-Nassau of op de Midgraaf, Pompveldsekade of Mostaardweg in Babyloniënbroek, of op de Valkert, Witven of Benthem in Bakel, of op de De Wilbertsdries, Van de Poelstraat of Hekker in Bavel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Maashees tot Hooge Mierde en van Rijkevoort-De Walsert tot Schaijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Weerd, Polweg of de Goeijstraat in Maashees of op de De Goeijstraat, Op den Bosch of de Weerd in Hooge Mierde, of op de Kerkstraat, Weeldsedijk of Diederik van Altenastraat in Rijkevoort-De Walsert, of op de Papenvoortsesteeg, St. Anthonisweg of De Quayweg in Schaijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Achtmaal tot Oudemolen en van Ledeacker tot Ossendrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Buisse Dreef, Oud Kerkepad of Bakzakkenstraat in Achtmaal of op de Stadsedijk, Westmiddelweg of Zuidlangeweg in Oudemolen, of op de Mgr Bekkersstraat, Pastoor van der Vaartweg of Den Dries in Ledeacker, of op de Breestraat, Abdijlaan of GP257 in Ossendrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers