ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baarle-Nassau - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Leende tot Meeuwen en van Willemstad tot Zevenbergschen Hoek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Beukenlaan, Strijperstraat of Freesialaan in Leende of op de Korenmolen, Bosschen of Dijksteeg in Meeuwen, of op de Sinte Catharinadal, De Lierestraat of Katharina de Vrieslaan in Willemstad, of op de Landekensdijk, Sporenbergstraat of Streeplandsedijk in Zevenbergschen Hoek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Wernhout tot Kruisland en van Liessel tot Moerdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Molendreef, Mignonstraat of Oude Baan in Wernhout of op de Holderbergsedijk, Molenweg of Nieuwe Werf in Kruisland, of op de Rijksweg, Lariksweg of Slootweg in Liessel, of op de Arenbergsesingeldijk, Appelweg of Ketelpolder West in Moerdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Deursen-Dennenburg tot Nuland en van Langeweg tot Hoeven worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Stationspad, Rondestraat of Reiakker in Deursen-Dennenburg of op de Bendelssteeg, Bendelssteeg of Akkerdravik in Nuland, of op de Bendelssteeg, Akkerpolei of Egge in Langeweg, of op de Molensteeg, Boekweitstraat of Krauwelsgors in Hoeven, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Bavel tot Willemstad en van Hank tot Deurne worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pastoor Leijtenstraat, Veldstraat of Eikbergseweg in Bavel of op de Steenpad, Jan van Glymesstraat of Benedenkade in Willemstad, of op de Zwaanstraat, Reigerstraat of Killeweg in Hank, of op de Plaveistoker, Theo van Doesburgstraat of Engelenpad in Deurne, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers