ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baarlo - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Baarlo tot Baexem en van Baneheide tot Banholt worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Graaf van Kesselstraat, Hummerenweg of Borchtlaan in Baarlo of op de Nieuwstraat, Exaeten of Kwartierstraat in Baexem, of op de Baneheide, Hartjensweg of Gatsweg in Baneheide, of op de Grotestraat, Sint Gerlachusstraat of Mheerderweg in Banholt, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Heijen tot Swolgen en van Ysselsteyn tot Merkelbeek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Witte Steen, Schutterspad of Elskamp in Heijen of op de Kanakker, Hubertusstraat of Lambertusstraat in Swolgen, of op de Achter de Jera, Konijnenweg of Buntweg in Ysselsteyn, of op de Plein, Greyertweg of Horbiesweg in Merkelbeek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Molenhoek tot Kelpen-Oler en van Banholt tot Ell worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Sterreschans, Heidepad of de Hazelaar in Molenhoek of op de Rijksweg Noord, Groeneweg of Heideweg in Kelpen-Oler, of op de Bredeweg, Pastoor Pendersstraat of Molenweg in Banholt, of op de Terhorst, Hondstraat of Groenstraat in Ell, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers