ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baarlo - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Stevensweert tot Beutenaken en van Brunssum tot Ittervoort worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Markt, Singelstraat Oost of Bruidsweg in Stevensweert of op de Beutenaker-/Karsvelderwg, Beutenaken of Gulpenergrensweg in Beutenaken, of op de Belderbos, Bunderstraat of Groeneweg in Brunssum, of op de Akeleistraat, Margarethastraat of Heijerveld in Ittervoort, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Cadier en Keer tot Baexem en van Roggel tot Nederweert-Eind worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Julianastraat, Bakkerboschweg of Bemelerweg in Cadier en Keer of op de Dorpsstraat, Groenereinspad of Op de Rieseberg in Baexem, of op de Sint Janstraat, Duykstraat of Jonker van Baexenstraat in Roggel, of op de Kerkstraat, Bevelantstraat of Blauwververstraat in Nederweert-Eind, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Well L tot Ingber en van Merselo tot Munstergeleen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de 't Zand, Eldershof of Hoogveldseweg in Well L of op de Ingberdorpsstraat, De Hut of Provincialeweg in Ingber, of op de Loonsedijk, Daland of Wethouder Pubbenstraat in Merselo, of op de De Bongerd, Houtsnijderstraat of Koperslagerstraat in Munstergeleen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Blitterswijck tot Venray en van Bergen L tot Castenray worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Broekstraat, Op de Smelen of Windmolenzijweg in Blitterswijck of op de Wulp, Clara Wichmannstraat of Ellerbecklaan in Venray, of op de Keulerstraat, George Breitnerstraat of Hermelijnsingel in Bergen L, of op de Vliegert, Grensweg of Campagnestraat in Castenray, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers