ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baarn - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Baarn tot Benschop en van De Bilt tot Bilthoven worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Willem Barentszlaan, de Meerpaal of Kievitstraat in Baarn of op de Schoolhof, M A Reinaldaweg of De Lansing in Benschop, of op de Eksterstraat, Hondsdraf of Groot Hoefblad in De Bilt, of op de Narcisstraat, Dr. Letteplein of Park Bloeyendael in Bilthoven, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Overberg tot Jaarsveld en van Soest tot Schalkwijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Eindseweg, Zandschulperweg of Schoolweg in Overberg of op de Lekdijk oost, Van Vianenhof of Engelse Hoek in Jaarsveld, of op de Paltzerbaan, Haagwinde of Leeuwerikweg in Soest, of op de De Griend, Kanaaldijk Zuid of De Groes in Schalkwijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Veenendaal tot Wijk bij Duurstede en van Elst Ut tot Stoutenburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Plantagelaan, Hubert van Zuilenweg of 't Goeie Spoor in Veenendaal of op de Schepenen, Van Abcoudestraat of Zuidwijk in Wijk bij Duurstede, of op de Prinsessenhof, Driftweg of Zuiderlaan in Elst Ut, of op de Hessenweg, Jaagpad of Schammersteeg in Stoutenburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers