ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baarn - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Lopik tot Snelrewaard en van Hoef en Haag tot Houten worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Maria Louiselaan, Wilhelminapark of Lentehof in Lopik of op de Pastoorsakker, Noord-Linschoterzandweg of Laan van Snelrewaard in Snelrewaard, of op de Meanderpad, Jefkespad of 2de Graaf van Hollanddijk in Hoef en Haag, of op de 2de Graaf van Hollanddijk, Boerenzwaluwpad of Gieser Wildemanpad in Houten, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Vinkeveen tot Tienhoven aan de Lek en van Hooglanderveen tot Hooglanderveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Reigerstraat, Klijne Meer of Kerkelanden in Vinkeveen of op de Vijf Akkers, Amelia'slaan of Lagewaard in Tienhoven aan de Lek, of op de Sterrebos, Hendrik van den Heuvellaan of Wouter van Dijklaan in Hooglanderveen, of op de Groot Houteveen, Eikelkamp of Andries van Altenalaan in Hooglanderveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Leusden tot Stoutenburg en van Cothen tot Woerden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Valleilaan, Lockhorsterweg of Willem Alexanderhof in Leusden of op de Zesdekompad, Stoutenburgerlaan of Hessenweg in Stoutenburg, of op de Margrietstraat, Beukenlaan of Spiegelweg in Cothen, of op de Hogewal, Stationsweg of Polanerzandweg in Woerden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Renswoude tot Montfoort en van Odijk tot Loenersloot worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Van Rijnesteijnlaan, Graaf van Bentheimlaan of Utrechtseweg in Renswoude of op de Kasteelplein, Zilverdistel of Blindeweg in Montfoort, of op de Wilhelmus Peekhof, Vlowijkerwaard of Weteringsdijk in Odijk, of op de Binnenweg, P.N. Kruiswijkstraat of Voorburgstraat in Loenersloot, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers