ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Baars - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Deventer tot Arriën en van Lierderholthuis tot Hoge Hexel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Graaf Florisstraat, Kortelingstraat of Balderikstraat in Deventer of op de Veldsteeg, Zuidelijke Dwarsweg of Hessenweg Oost in Arriën, of op de Nieuwe Wetering, Gravenweg of Zeegraven in Lierderholthuis, of op de Monumentweg, Dwarsdijk of Kleen-Esch in Hoge Hexel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Vollenhove tot Okkenbroek en van Heino tot Rossum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wendelerweg, Kerkplein of Roer in Vollenhove of op de Schiphorsterweg, Oostermaatsdijk of Klinkenweg in Okkenbroek, of op de Weversweg, Nieuwenkamp of Delmterweg in Heino, of op de Molenweg, Zoekerstraat of Rode Veldweg in Rossum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Lattrop-Breklenkamp tot Kallenkote en van Onna tot Eesveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Horstweg, Ottershagenweg of Korenmorsweg in Lattrop-Breklenkamp of op de Akkerpad, Kievitweg of Schipslootweg in Kallenkote, of op de Stouwe, Dwarssloot-Oost of Bedelaarspad in Onna, of op de De Wulpen, Binnenweg of Eese in Eesveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Steenwijkerwold tot Baarlo en van Witte Paarden tot Bruinehaar worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de St. Andreasstraat, Bakkersteeg of Het Schild in Steenwijkerwold of op de Kuinderdijk, Baarlo of Ettenlandseweg in Baarlo, of op de Bakkersteeg, Ten Holtheweg of Steenwijkerweg in Witte Paarden, of op de Itterbeckeweg, Nikkelsweg of Itterbeckerweg in Bruinehaar, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers