Nog meer mogelijkheden met onze apps

Filter
X
All
All
Filter instellen
No filters selected
Zoeken op categorie
X
Zoeken op Subcategorie
X
externalId=bigcheese-apps-2.1.1.0.1&filter[active]=1&filter[tags.tag]=apps&sort=date.desc
1 - 9 out of 11 results
externalId=bigcheese-apps-2.1.3.0.1&filter[active]=1&filter[category]=/App center
Wat is het Big Cheese Software App Center?

Het Big Cheese Software App Center is een platform waar gebruikers aanvullende apps en extensies kunnen vinden en installeren om de functionaliteit van hun Big Cheese-software uit te breiden. Deze apps bieden extra functies en integraties om de software aan te passen aan specifieke behoeften.

Welke soorten apps zijn beschikbaar in het App Center?

Het App Center biedt een breed scala aan apps, waaronder integraties met andere softwaretools, rapportagetools, thema's voor de gebruikersinterface, en meer. Gebruikers kunnen apps vinden die hen helpen bij taken zoals boekhouding, marketing, klantenservice en projectmanagement.

Hoe installeer ik een app vanuit het App Center?

Het installeren van een app vanuit het App Center is eenvoudig. Gebruikers kunnen eenvoudig door de beschikbare apps bladeren, een app selecteren die ze willen installeren, en vervolgens de installatie-instructies volgen. In de meeste gevallen wordt de app automatisch geïntegreerd met de Big Cheese-software, maar soms zijn extra stappen nodig.

Zijn er gratis apps beschikbaar in het App Center?

Ja, er zijn gratis apps beschikbaar in het App Center van Big Cheese Software. Sommige ontwikkelaars bieden hun apps gratis aan om gebruikers te laten kennismaken met de functionaliteit ervan. Gebruikers kunnen deze apps eenvoudig installeren zonder extra kosten.

Hoe kan ik feedback geven over apps in het App Center van Big Cheese Software?

Gebruikers kunnen feedback geven over apps in het App Center van Big Cheese Software door contact op te nemen met onze Discord-community, waar we direct communiceren met gebruikerskringen. Jouw input is essentieel voor het verbeteren van de gebruikerservaring binnen ons platform.