Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Heb je nog vragen?

Heb je een vraag over onze dienst of producten? Neem contact met ons op.

externalId=bigcheese-veelgestelde-vragen-1.1.2.2.1&filter[active]=1
Wat is het Big Cheese Software App Center?

Het Big Cheese Software App Center is een platform waar gebruikers aanvullende apps en extensies kunnen vinden en installeren om de functionaliteit van hun Big Cheese-software uit te breiden. Deze apps bieden extra functies en integraties om de software aan te passen aan specifieke behoeften.

Welke soorten apps zijn beschikbaar in het App Center?

Het App Center biedt een breed scala aan apps, waaronder integraties met andere softwaretools, rapportagetools, thema's voor de gebruikersinterface, en meer. Gebruikers kunnen apps vinden die hen helpen bij taken zoals boekhouding, marketing, klantenservice en projectmanagement.

Hoe installeer ik een app vanuit het App Center?

Het installeren van een app vanuit het App Center is eenvoudig. Gebruikers kunnen eenvoudig door de beschikbare apps bladeren, een app selecteren die ze willen installeren, en vervolgens de installatie-instructies volgen. In de meeste gevallen wordt de app automatisch geïntegreerd met de Big Cheese-software, maar soms zijn extra stappen nodig.

Zijn er gratis apps beschikbaar in het App Center?

Ja, er zijn gratis apps beschikbaar in het App Center van Big Cheese Software. Sommige ontwikkelaars bieden hun apps gratis aan om gebruikers te laten kennismaken met de functionaliteit ervan. Gebruikers kunnen deze apps eenvoudig installeren zonder extra kosten.

Hoe kan ik feedback geven over apps in het App Center van Big Cheese Software?

Gebruikers kunnen feedback geven over apps in het App Center van Big Cheese Software door contact op te nemen met onze Discord-community, waar we direct communiceren met gebruikerskringen. Jouw input is essentieel voor het verbeteren van de gebruikerservaring binnen ons platform.

Hoe activeer ik de integratie tussen Pay en Big Cheese software?

De integratie kan eenvoudig worden geactiveerd door op een klik te klikken. Echter, een Pay-account is vereist om de processen te voltooien en goed te keuren dit kan eenvoudig gedaan worden via het Pay. platform.

Hoe lang duurt het voordat mijn Pay-account wordt goedgekeurd?

De goedkeuringsprocessen bij Pay worden normaal gesproken snel afgehandeld. In de meeste gevallen wordt uw account binnen enkele werkdagen goedgekeurd.

Ondersteunt de integratie alle betalingsfuncties die Pay aanbiedt?

Ja, via de API-ondersteuning kunnen alle betalingsfuncties die door Pay worden aangeboden in real-time worden benut.

Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van de Pay-integratie met Big Cheese software?

De kosten voor het gebruik van de Pay-integratie zijn afhankelijk van het gekozen Pay-abonnement. Raadpleeg de tariefplannen van Pay voor meer informatie.

Kan ik verschillende abonnementsplannen implementeren met Big Cheese software?

Zeker! Big Cheese software beschikt over een uitgebreide abonnementenmodule waarmee u diverse oplossingen kunt bieden voor terugkerende betalingen. Of het nu gaat om maandelijkse, jaarlijkse of aangepaste abonnementsplannen, u kunt deze moeiteloos integreren met de Pay-functionaliteit voor een geautomatiseerde betalingservaring voor uw klanten.